اصول فروشگاه داری و قانون مقابله به مثل
قانون مقابله به مثل
یکی از تکنیکهای اثر گذاری و نفوذ در مشتریان قانون مقابله به مثل است.
بر اساس قانون مقابله به مثل مشتریان بعد از پذیرفتن یک هدیه تمایل بیشتری نسبت به خرید محصولات و خدمات ارائه شده توسط فروشندگان را دارند، ارائه نمونه رایگان یکی از روشهای مقابله به مثل است.
آزمایش معروفی به نام آزمایش جو برای تشریح قانون مقابله به مثل وجود دارد. ” جو ” در این آزمایش به عنوان یک دستیار در نمایشگاه آثار هنری به افراد دستاندرکار نمایشگاه نوشیدنی میداد. در بخش دیگری از این آزمایش ” جو ” برای خرید یک وسیله مورد نیاز خود بلیط ۲۵ سنتی بخت آزمایی میفروخت، فروش بلیط بخت آزمایی به کسانی که ” جو ” به آنها نوشیدنی داده بود در مقایسه با آنهایی که نوشیدنی نداده بود دو برابر شد.
حتی دوست داشتن و دوست نداشتن فرد مقابل تاثیری بر جبران محبت و مقابله به مثل او ندارد، همچنین افرادی که ما ممکن است علاقهای به آنها نداشته باشیم تنها با یک لطف کوچک آنها در حق خود، این احتمال که به درخواست آنها پاسخ مثبت دهیم تا حد زیادی افزایش پیدا میکند.
با توجه به اینکه مقاومت در برابر تغییر یکی از ویژگیهای اساسی انسانهاست و به طبع آن اکثر مشتریان در قبال خرید کالاهای جدید از خود مقاومت نشان میدهند و ترجیح میدهند که از محصولاتی که آنها را میشناسند استفاده کنند، اما سمپلینگ ( ارایه نمونه رایگان به صورت هدیه ) میتواند این مقاومت در برابر تغییر را از بین ببرد و نگرش مشتریان را در مورد یک محصول و یا خدمت تغییر دهد.
اشتراک گذاری:
-
پرینتر حرارتی Xprinter n260h تماس بگیرید
-
بارکدخوان بیسیم دو بعدی دلتا مدل EC323A تماس بگیرید
-
فیش پرینتر XPRINTER مدل D300H تماس بگیرید
-
صندوق فروشگاهی پوزبانک Anyshop E2 تماس بگیرید
-
فیش پرینتر Xprinter مدل Q260NL تماس بگیرید